Praktijk Training Gevorderd

Praktijk Training Gevorderd is het laatste blok op gebied van gehoorzaamheid die er gevolgd kan worden bij De Hondenkaravaan. Na succesvol het blok Praktijk Training Basis afgerond te hebben, kun je als baasje aan dit blok mee doen. Alle eerder behandelde stof komt in dit blok terug en zal op een moeilijker niveau aangeleerd worden. Net als in de andere blokken kijken wij ook in dit blok per persoon wat relevant en wenselijk is. Daarmee bedoelen wij dat wij ieder proberen te helpen om zijn eigen, hoogste niveau te bereiken. Wat dit niveau is, is dus persoonlijk en afhankelijk van waar jouw doelen als hondenbaas liggen. Het blok bestaat uit 1 theorieles, 5 trainingssessies en 1 strand-of bos wandeling. 

Instroom 
Instroom tijdens dit blok is niet mogelijk. 

Locatie
De lessen vinden op verschillende locaties plaats. Dit vinden wij een belangrijk onderdeel van de praktijk training om zo effectief mogelijk te kunnen trainen. Daarnaast voorkomen we daarmee dat er plaats gebonden leren optreedt door niet steeds op dezelfde locatie te trainen. De trainingslocaties vinden plaats in Ridderkerk en Rotterdam zuid. Voor het volgen van deze training is het dus belangrijk dat u beschikking heeft over vervoer. De locaties ontvangt u na aanmelding voor het blok. 

Tijden
Dagen en tijden kun je vinden onder de pagina 'Data Overzicht'. 

Tarief
Het blok kost € 80,00 euro per persoon en kan bij de eerste les per pin aan ons betaald worden. 

Na dit blok 
Na het afronden van Praktijk Training Gevorderd ontvang je van De Hondenkaravaan een persoonlijk document waar alle behaalde successen in staan. In dit document schrijven wij ook een aanbeveling voor andere hondenscholen, zodat je daar kan starten met verschillende hondensporten. Uiteraard kun je na dit blok ook bij ons door met verschillende leuke lessen. Meer informatie kun je vinden onder 'Sport & Spel'.