Halsbanden voor het goede doel 

Naast het geven van training maak ik af en toe vrolijke halsbanden. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel, dat altijd dier-gerelateerd is. Dit jaar steunt de verkoop het dierenasiel in Rotterdam. Per verkochte halsband gaat er € 5,00 naar het asiel. Het totaalbedrag wordt gebruikt voor aanschaf van spullen die nodig zijn om de dieren in het asiel te verzorgen. De opbrengsten gaan naar speur spellen, zodat de dieren mentaal uitgedaagd blijven tijdens hun verblijf. Tijdens deze actie zijn de halsbanden bovendien voordeliger verkrijgbaar. De actie duurt tot en met 02 januari 2018. Alle bestellingen die voor die datum binnen komen worden nog onder de actievoorwaarden gemaakt. Wilt u de bestelling binnen hebben voor kerst 2017, verstuur uw bestelling dan uiterlijk 12 december 2017 naar mij. 

Maat small & medium: 20 mm breed. Geschikt voor puppies en kleine tot middelgrote rassen - € 19,50 (normaal € 24,50)
Maat medium & large: 25 mm breed. Geschikt voor middelgrote tot grote rassen - € 22,50 (normaal € 29,50)

Zo werkt het
U kunt zelf uw band samenstellen. U kiest een basis kleur een een print. Voor het overzicht van de opties kunt u op onderstaande link klikken.

Stel uw eigen halsband samen
Tb stel uw halsband samen.pdf (735.32KB)
Stel uw eigen halsband samen
Tb stel uw halsband samen.pdf (735.32KB)


Mail de kleur en het nummer van de print die u wilt naar info@dehondenkaravaan.nl. Vermeld daar ook uw gegevens,  de nekomvang van uw hond en het ras (of kruising) in. U ontvangt van mij een bevestiging. Na ontvangst van de betaling worden de materialen voor uw band besteld en de halsband gemaakt. 

Over de halsband
De halsband heeft hoogwaardig aluminium sluitmateriaal. De band wordt voor uw hond op maat gemaakt maar heeft wel een schuifgesp, zodat u altijd de band kan bijstellen indien nodig. De band wordt gevoerd met fleece stof, voor een extra zachte binnenkant. 

Lijnen
Wilt u een bijpassende lijn bestellen, dan is dit mogelijk. Lijnen zijn €25,00 (normaal €30,00). Lijnen kunnen op gewenste maat gemaakt worden. Wilt u een dubbele musketon haak (zodat u de lijn op verschillende lengtes kan gebruiken) dan kost deze € 30,00 (normaal € 35,00). Uiteraard gaat ook hierbij €5,00 naar het asiel. 

Verzendkosten
De band kan naar u opgestuurd worden voor € 3,95. Ook kan de band opgehaald worden in Rotterdam-Ijsselmonde. Dit is uiteraard kosteloos. 

N.B
Heeft u zelf nog oude speur spellen of wilt u snuffel-kleden maken om aan het asiel te doneren, dan is dit natuurlijk meer dan welkom. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met info@dehondenkaravaan.nl. 

 • hk-site-blog
  hk-site-blog
 • Tuigen-shoot-apr2017-7-WEB
  Tuigen-shoot-apr2017-7-WEB
 • Toffe band
  Toffe band
 • Tuigen-shoot-apr2017-5-WEB
  Tuigen-shoot-apr2017-5-WEB
 • Chipo-halsband-ACE-WEB
  Chipo-halsband-ACE-WEB
 • Tuigen-shoot-apr2017-8-WEB
  Tuigen-shoot-apr2017-8-WEB
 • gosha-halsband-4
  gosha-halsband-4
 • nicky-halsband-4
  nicky-halsband-4
 • Tuigen-shoot-apr2017-4-WEB
  Tuigen-shoot-apr2017-4-WEB
 • Jeroentje-ACE-halsband-WEB
  Jeroentje-ACE-halsband-WEB