Welkom bij De Hondenkaravaan

Beste bezoeker. Momenteel maken wij achter de schermen een nieuwe website. Het kan zijn dat u daarom hinder ondervindt met alle informatie vinden die u wilt hebben voor uw training. Excuus voor het ongemak, wij hopen snel weer helemaal 'running' te zijn. Wilt u informatie over één van onze diensten? Mail dan naar info@dehondenkaravaan.nl

De Hondenkaravaan is geboren uit liefde voor alle honden. Op verschillende vlakken proberen wij bij te dragen aan honden geluk in Nederland. Daarnaast is ons doel om eigenaren te ondersteunen bij de opbouw van een band tussen baas en hond.

De Hondenkaravaan dankt haar naam aan de periode dat zij alleen nog een uitlaatservice als dienst had: een vrolijke optocht van honden die door de regio trok om te spelen op ons speelterrein. Inmiddels zijn de diensten uitgebreid met meerdere activiteiten zoals het geven van training en workshops. Naast het begeleiden van hondeneigenaren vinden wij het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Zo geven wij steeds vaker voorlichting binnen het thema ‘hond en maatschappij’ om eventuele problemen in de toekomst voor te kunnen zijn. Denk hierbij aan kinderen die angst voor honden kunnen ontwikkelen, advies vóór de aanschaf van een hond en wat overheid en maatschappelijke organisaties kunnen doen om problemen zo goed mogelijk te voorkomen.

In alle onderdelen van De Karavaan zit veel liefde, passie en aandacht. Vanaf het begin hebben wij geloofd in een persoonlijke touch en hebben dit concept tot op heden kunnen uitbouwen tot het bedrijf dat De Hondenkaravaan nu is.

Op de site vindt u informatie over ons werk. Heeft u vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Aanmelden voor onze diensten kan eenvoudig via het contactformulier, via info@dehondenkaravaan.nl of telefonisch 06 37 44 03 33. Spreekt u bij geen gehoor alstublieft onze voicemail in, zodat wij u terug kunnen bellen.  

Voor een breder beeld van ons, bezoek onze Facebookpagina hier.

Kvk: 52007316  | Rekeningnummer: NL87RABO 0305 5451 91                                      Fotografie @ Hond in Beeld