Wat zegt mijn hond? 

Waarom blaft mijn hond? Springt hij tegen mensen op omdat hij dominant is? Wat is dominantie precies? Zoveel vragen rondom hondengedrag en ook zo veel antwoorden! Hondengedrag is enorm interessant om te bestuderen, maar zeker niet makkelijk. 

Tijdens de lezing 'Wat zegt mijn hond?' duiken we in het herkennen van lichaamstaal en het verklaren van bepaald gedrag. Tijdens de lezing komt er veel beeldmateriaal voorbij. Het is mogelijk om zelf voor de lezing een filmpje in te sturen over gedrag waar je iets over wilt weten. Dit filmpje wordt dan tijdens de les behandeld. 

De lezing bestaat uit twee delen. Na deel één krijgt iedere deelnemer een huiswerk opdracht mee. Deze opdracht heeft als doel om met de verkregen kennis naar jouw eigen hond te gaan kijken (of een andere hond mocht u zelf geen hond hebben). 

Locatie
De lezing wordt gehouden in het Bolwerk (Amerstraat 1) in Ridderkerk-Bolnes

Kosten

De kosten voor de lezing bedragen € 27,50 p.p. inclusief koffie en thee. Een introducé kan worden meegenomen voor € 15,00. Vermeld wel duidelijk bij de aanmelding dat je met een introducé komt.