De uitlaatservice 

Let op: momenteel zit de uitlaatservice van De Hondenkaravaan vol! Per september 2017 komen er enkele plekken vrij in Ridderkerk-Bolnes, Ridderkerk-Slikkerveer, Ridderkerk-Centrum en Ijsselmonde. U kunt zich hiervoor aanmelden en op de lijst laten zetten. 

Liever geven wij de voorkeur aan de naam Uitlaatservice Plus. Sinds een jaar hebben wij een omheind terrein tot onze beschikking, wat de mogelijkheid biedt om meer met de honden te doen dan alleen wandelen. Naast fysieke uitdaging hebben wij namelijk ook mentale uitdaging in een hoog vaandel staan. Beiden behoren tot de dagelijkse kost voor elke hond. 

Het terrein was een voorwaarde voor de doorzetting van onze uitlaatservice. Al snel voelde wij ons niet fijn bij het lopen op openbare terreinen. Hoewel wij geen negatieve ervaringen hebben, konden wij niet het totaal pakket aanbieden dat wij wel voor ogen hadden. 

De uitlaatservice van De Hondenkaravaan is werkzaam in Ridderkerk (Bolnes, Slikkerveer, centrum) en Rotterdam Zuid (Beverwaard, IJsselmonde, Feijenoord en Charlois (gedeeltelijk).