Het speelterrein

Ons terrein is volledig omheind en bestaat uit een deel grasveld en een deel bos. Op het terrein staan een aantal vaste speeltoestellen voor de honden en bevindt er zich een apart gedeelte dat gebruikt wordt voor speur - en behendigheid oefeningen. 

Sinds het terrein onder ons beheer is gekomen, eind 2015, is er al een hoop werk verzet. Toch zijn we nog lang niet klaar. Elke keer wanneer de tijd dat toe laat bouwen we weer wat bij. Daarnaast maken we gebruik van al het groen dat op het veld groeit. Om de zoveel tijd snoeien we andere wegen tussen de struiken door, zodat er altijd weer wat nieuws te ontdekken is. 

Voor een compleet overzicht van ons speelterrein klik hier. 

Het speelterrein is ontwikkeld voor de uitlaatservice en training van De Hondenkaravaan. In sommige gevallen stellen wij het terrein open voor hondeneigenaren die de wens hebben om hun hond zorgeloos los te laten lopen. In deze gevallen gaat het om honden die, om welke reden dan ook, niet op openbaar terrein los kunnen lopen maar dit wel nodig hebben om hun energie kwijt te kunnen en zo (verdere) gedragsproblemen te voorkomen. Voor deze service rekenen wij een vergoeding ter ondersteuning van de onderhoud van het veld. Er is hierbij altijd iemand van De Hondenkaravaan aanwezig. Voor vragen of informatie: info@dehondenkaravaan.nl.