Wandeltijden & regio

De uitlaatservice van De Hondenkaravaan is werkzaam in Ridderkerk (Bolnes, Slikkerveer, centrum) en Rotterdam Ijsselmonde. 

Op maandag, woensdag en vrijdag is er één wandelgroep tussen 11.00 uur en 12.15 uur. Op dinsdag en donderdag zijn er twee groepen, namelijk in de ochtend van 10.00 uur tot 11.15 uur en 12.45 uur en 14.00 uur. Let op: tijden zijn richtlijnen en kunnen soms wat afwijken i.v.m. verkeersdrukte enzovoort. 

Bij De Hondenkaravaan hebben wij veel klanten die geen vaste wandeldagen aanhouden maar per week wisselen, bijvoorbeeld omdat ze wisselende werkroosters hebben. Mocht het voorkomen dat er meer aanmeldingen zijn op dagen waar als richtlijn één wandeldag is aangegeven, dan wordt er die dag een extra wandelgroep gemaakt. De tijden worden dan het zelfde als op dinsdag en donderdag. In rustige periodes kan het ook voorkomen dat op wandeldagen waar normaal twee groepen zijn de honden tot één groep samengebracht worden. Uiteraard wordt in beide gevallen het gecommuniceerd met de baas en houden wij rekening met zijn of haar wensen.